Какой кондиционер можете посоветовать взять ? Насколько я знаю, они бывают разных типов, мобильные и еще какие-то. Что наиболее удобно и эффективно в такую жару ?
Недорогой кондиционер
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-06-28 07:04:58
Какой кондиционер можете посоветовать взять ? Насколько я знаю, они бывают разных типов, мобильные и еще какие-то. Что наиболее удобно и эффективно в такую жару ?
Мобільні кондиціонери і справді є, але чесно зізнатися, ними мало хто користується, так як вони і коштують дорожче стандартних моделей і не так ефективні. Найкраще брати кондиціонер типу спліт системи.
Отредактировано Ahov (2021-06-28 07:05:19)
Поделиться32021-06-28 07:07:00
Мобільні кондиціонери і справді є, але чесно зізнатися, ними мало хто користується, так як вони і коштують дорожче стандартних моделей і не так ефективні. Найкраще брати кондиціонер типу спліт системи.
Я просто не особо разбираюсь, поэтому и спрашиваю. Если и брать кондиционер со сплит системой, какой конкретно выбрать ? И хотелось бы по цене узнать, сколько они вообще в среднем стоят ?
Поделиться42021-06-28 07:11:17
Я просто не особо разбираюсь, поэтому и спрашиваю. Если и брать кондиционер со сплит системой, какой конкретно выбрать ? И хотелось бы по цене узнать, сколько они вообще в среднем стоят ?
За ціною вони відрізняються між собою в залежності від характеристик, зокрема від потужності і площі роботи, це два головні критерії в вартості кондиціонера. Але і інші параметри теж грають роль в ціні кондиціонера, хоч не таку і більшу.
В принципі, кондиціонер вибрати не складно, у мене проблем з його вибором не було. Я тобі раджу подивитися всі кондиціонери https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/kondicyonery.html яких прям дуже багато. І постаратися вибрати найбільш підходящий.
На бренди особливо уваги не звертай, бери той кондиціонер, який тобі подобається і підходить за ціною. Але, аби що теж брати не варто, перед покупкою краще більш детально вивчити конкретну модель, почитати відгуки і тд.